SCHOONMAKEN
IS ONZE PASSIE

hoe het begon

Heel vaak ligt de oorsprong van een bedrijf in een zoektocht naar iets wat er niet is of niet lijkt te zijn.
Althans niet zoals jij het in je hoofd hebt.
Zo is het bij ons, Margriet Swart en Anne-Merel Beudeker (moeder en dochter) ook begonnen.
Met als uitgangspunt het aanbieden van een kwalitatief hoge dienstverlening in combinatie met de passie voor een schoon en fris huis.

wij zijn sopera

Wij zijn een klein en zeer ondernemend familiebedrijf en helpen u graag om
uw huis, kantoor of winkelruimte schoon en fris te maken.

foto Margriet

Margriet Swart

Mijn ambitie is om steeds het verschil te willen maken in het aanbieden van perfecte en op maat gesneden dienstverlening. Als zelfstandig personal assistent en bestuursondersteuner heb ik deze ambitie reeds weten te realiseren in mijn bedrijf Opera Management Support. Als ondernemer ervaar ik zelf en zie ik dat er een behoefte is aan betrouwbare en discrete schoonmaakhulp. Daarin zien mijn dochter Anne-Merel en ik een uitdaging en willen wij deze eigentijdse vorm van dienstverlening aanbieden. Ik hoop met dezelfde bezieling en betrokkenheid een succes te kunnen maken van onze schoonmaakpassie.

Anne-Merel Beudeker

Zowel mijn moeder, haar ouders en veel vrienden om ons heen zijn ondernemers. Als zij veel opdrachten hebben, schiet thuis regelmatig schoonmaken er al snel bij in. Dat is de reden dat ik al veel schoonmaakervaring heb die ik nu wil inzetten voor onze klanten. Op de opleiding Sociaal Werk die ik bijna heb afgerond, leer ik hoe belangrijk betrouwbaarheid en privacy is. In Sopera komen al deze kernwaarden goed van pas!

juiste foto Anne voor website
Scroll naar top